Nieuwste recepten

Vanille Recepten

Vanille Recepten

 • Zelfgemaakte vanillecake

  Als je op zoek bent naar de perfecte, gemakkelijk te maken, maar absoluut heerlijke zelfgemaakte vanillecake, dan is dit recept iets voor jou! Het is licht, luchtig en geschikt voor elke gelegenheid!

 • Zomer Miller

  Vanille Pound Cake

  Deze cake met vanille-pond is op de beste manieren klassiek. Het heeft een boterachtige, zachte kruim en een decadente glazuur, en het smeekt gewoon om wat verse bessen en slagroom er bovenop.

 • Elise Bauer

  Vanille-ijs

  Dit zelfgemaakte vanille-ijs is gemaakt met een custardbasis, suiker, room en echte vanillebonen. Zo klassiek en zo goed! Serveer het met karamelsaus of naast een plakje appeltaart.

 • Cindy Rahe

  Vanille-karnemelklaagcake

  Elke thuiskok heeft een goede vanillecake nodig in zijn repertoire. Deze is van ons. Het heeft een klassieke vanillesmaak met een vleugje pittige karnemelk, het wordt mooi gebakken en het is gemakkelijk stapelbaar. Het is ook veelzijdig, perfect voor verjaardagen, chique diners of een eenvoudige zomerse cookout.

 • Garrett McCord

  Dubbele vanille cupcakes

  Handen omhoog als je van VANILLE houdt! Deze Double Vanilla Cupcakes zijn doordrenkt met fluweelzachte, zoete vanillesmaak in zowel de cake als het glazuur. Maak ze voor een verjaardag, kantoorfeest of "gewoon omdat"!

 • Megan Gordon

  Glutenvrije vanille verjaardagstaart

  2 uur, 40 min

  Allergievriendelijk, zuivelvrij, glutenvrij

  Eet je cake en eet hem ook op! Als je een feestelijke cake nodig hebt zonder gluten, zuivel of eieren, dan is dit DE cake die je moet maken. Het is zacht, zacht en smaakt heerlijk met chocoladeglazuur. (En hagelslag!)

 • Sara Bir

  Vanille Geroosterde Aardbeien

  Jammy geroosterde aardbeien barsten van zoetheid! Door ze te roosteren met een vanilleboon, worden ze naar een hoger niveau getild. Serveer met ijs, yoghurt of roer door havermout. Bevriest briljant!


 • Bekijk de video: Knapperige Vanille Koeken Recept (September 2021).